Neuromarketing

Neuromarketing Usability Testing

Actionable Insights

Wilt u meer online conversie?

Probeer dan eerst te doorgronden waarom sommige bezoekers de portemonnee trekken, en anderen deze diep in de broekzak laten.

Ons Usability (UX) Onderzoek doet precies dat – op de plek waar conversie echt plaatsvindt: in het brein van de klant.
Denise ZwartsOf bespreek de mogelijkheden met Denise, onze Solutions Manager
Bekijk beschikbaarheid, en plan een online afspraak in
 

Gereedschapskist Neuromarketing Usability Onderzoek


Eye Tracking
Lees meer

Biometrics
Lees Meer

Vind uit wat bezoekers van uw site echt voelen

Neuromarketing Usability (UX) Research overstijgt de traditionele interviewbenadering. We helpen u bij het vinden van de subtiele en impliciete krachten die uw bezoekers volgen op het pad naar conversie.

Door het combineren van hersenactiviteit (EEG), Eye Tracking en GSR, verkrijgen we inzicht in de ware usability ervaring van bezoekers. Samen vertellen deze technieken ons het volledige verhaal over hoe bezoekers interacteren met uw content. In andere woorden: wat doen ze en wat voelen ze?

Het tijdperk van vraagtekens ligt achter ons

We willen niet langer vragen. We willen weten.

De gebruikservaring van een site heeft veel invloed op de keuze tussen het afrekenen van het winkelmandje, en het geruisloos verlaten van uw site. Mensen zijn zichzelf echter nauwelijks bewust van de daadwerkelijke omvang van deze invloed.

Mensen kunnen simpelweg niet in hun eigen onbewuste brein kijken om te zien wat er echt achter hun keuzes schuilgaat. Vragen zullen u dus niet verder brengen.

Gelukkig maakt het gebruik van neurologische en biologische neuromarketing-methodes het stellen van vragen overbodig. Met deze technieken zijn we in staat te registreren wat er in het brein van uw bezoeker omgaat terwijl ze met uw site interacteren. Dit leidt tot vele bruikbare inzichten die uw conversieratio een enorme boost kunnen geven.

Strijk alle hobbels op het pad naar conversie glad

Ons Neuromarketing Usability onderzoek maakt alle hobbels op het pad naar conversie zichtbaar.

Data van hersenonderzoek verschaft een duidelijk beeld van welke inhoud verwarring en frustratie oproept – en welke inhoud een glimlach op het gezicht van uw bezoekers tovert.

Denise ZwartsOf bespreek de mogelijkheden met Denise, onze Solutions Manager
Bekijk beschikbaarheid, en plan een online afspraak in
 

Conversieoptimalisatie

Onze bevindingen monden uit in een conversieoptimalisatie-rapport. Het schetst praktisch en helder welke veranderingen de online usability – en daarmee de conversie - van uw site zullen boosten.

We zorgen ervoor dat uw bezoekers zich vloeiender door uw content kunnen begeven, en verhogen zo de algehele overtuigingskracht en shopability van uw site.
Denise ZwartsOf bespreek de mogelijkheden met Denise, onze Solutions Manager
Bekijk beschikbaarheid, en plan een online afspraak in
 

Output voorbeelden

Hieronder vind je voorbeelden van de typische output van een Usability (UX) Onderzoek.

Onze klanten

We mean business with