Neuromarketing Opleiding

Post-hbo neuromarketing opleidingen: Waar in Nederland?

Door Tim Zuidgeest
Persuasion Artist

We zien steeds vaker dat de interesse voor neuromarketing toeneemt. Dat vinden we supertof! Ben jij ook iemand die zijn kennis over neuromarketing naar een hoger niveau wil tillen? Dat kan met een post-hbo neuromarketing opleiding.

 

Het vinden van de juiste opleiding kan een hele zoektocht zijn. We helpen je graag op weg om de juiste keuze te maken.

In dit blog vind je een overzicht van de Nederlandse post-hbo opleidingen over neuro. We hopen dat je hiermee de juiste stap zet naar een carrière binnen ons mooie vakgebied!

Unravel Academy | Onbeperkt toegang | Online

Wist je dat de Unravel Academy live is gegaan? Unravel Research heeft sinds kort twee Online Neuromarketing Trainingen die je op eigen tempo kan volgen, waar en wanneer je maar wil: de Reclame Training en de Engelse Neuromarketing Fundamentals course.

De cursussen zijn bedoeld voor iedereen die nét zo enthousiast van Neuro wordt als wij. In een aantal lessen van TED talk lengte (20 min) krijg je antwoord op cruciale reclamevragen en inzicht in praktische brain insights.

The Neuromarketing fundamentals (Engels)

Deze cursus geeft specifiek antwoord op de vraag wat je met breindata kan. Je krijgt direct toepasbare neuro insights en leert wat neuromarketing écht is.

-          100% tevredenheidsgarantie. Niet goed, geld terug.

-          9 Online lessen van TED talk lengte (20 min)

-          Onbeperkt, levenslang toegang voor 97 euro

Neuromarketing Reclame training

Wat zijn de gouden regels voor effectieve reclame? Deze training geeft een uitgebreid antwoord. Je leert daarnaast welke boodschapsstrategie het effectiefst is, en hoe je salesimpact kan voorspellen en kunt verhogen.

-          100% focus op direct bruikbare inzichten

-          7 Online lessen van TED talk lengte (20 min)

-          Onbeperkt, levenslang toegang voor 670 297 euro

The Neuromarketing Fundamentals course: https://www.unravelacademy.com/online-neuromarketing-fundamentals-cursus/

De Reclame training: https://www.unravelacademy.com/neuromarketing-reclame-training/

Hogeschool Utrecht | 4 maanden  | Op locatie

Wat speelt er in het hoofd van een consument wanneer iemand een aankoop doet? Deze vraag is de basis van deze post-bachelor cursus. Tijdens de post-bachelor cursus Neuromarketing besteden de docenten aandacht aan de ethische aspecten van neuromarketing. Wat is allemaal verantwoord? Ook leer je veel over de meettechnieken die gebruikt worden tijdens neuromarketing onderzoek: fMRI, EEG, Facial coding, eyetracking

De opleiding duurt 4 maanden en kost 1295,-. Je hebt minimaal hbo-niveau nodig voor toelating. Je ontvangt een certificaat na deelname van de cursus.  

https://www.hu.nl/deeltijd-opleidingen/neuromarketing

Hogeschool van Amsterdam | 3 maanden | Op locatie

Deze neuromarketingcursus duurt 3 maanden. Je leert hier als eerst de inzichten uit de neurofysiologie te combineren met marketingkennis. Daarnaast verdiep je je in de ethische aspecten van de neurowetenschap en oordeel je over claims uit de neuromarketingwereld. De onderzoekstechnieken die gebruikt worden bij neuromarketing leer je tevens ook herkennen.

Je kennis wordt getoetst door een tentamen, een ethiek opdracht en een implementatieplan voor neuromarketing in een organisatie. De cursus kost 1.050,- en je ontvang een certificaat van deelname.

https://www.hva.nl/cursus/fbe/cursus-neuromarketing/cursus-neuromarketing.html

Brain & Behaviour Crash Course | 1 dag | Op locatie

Wil je helemaal snel up to date zijn en je kennis snel uitbreiden? Dan is deze eendaagse crash course wat je zoekt. De cursus is perfect voor marketeers, product owners, content schrijvers, growht hackers en accountmanagers. In zes hoofdstukken krijg je relevante theorieën over gedragspsychologie en leer je hoe je dat praktisch kan toepassen.

Voor deze eendaagse cursus betaal je 603,79. Je krijgt hiervoor de kern uit meer dan 100 boeken over toegepaste psychologie en neurowetenschappen.

https://neurofied.com/professional/brain-behaviour-crash-course/

085 303 7146

Laudius Thuisstudies | 3 maanden | Op locatie

Deze Neuromarketingcursus leert je wat er allemaal al bekend is over zaken die invloed hebben op het onbewuste brein. Je leert hoe dagelijkse gedragingen van mensen, zoals besluitvorming en aankoopprocessen door marketing en communicatie beïnvloed wordt. Na deze cursus kan je dus doeltreffender omgaan met je klanten en afnemers.

Uniek aan deze cursus is dat je op je eigen tempo leert, er is dan ook geen vooropleiding vereist. Het gemiddelde studietempo voor deze cursus is 3 maanden. Je kan je inschrijven voor meerdere studievarianten, de prijzen variëren van 269,- tot 349,-. Zo kan je ervoor kiezen om met een hulp-docent de cursus te volgen. Als je het examen aflegt en slaagt, ontvang je het Officiële Laudius Instituuts-Diploma.

https://www.laudius.nl/cursus/neuromarketing

Volg onze neuromarketing training!

Dé neuromarketing reclame training

✓ 7 online lessen
✓ Snel en to the point; 20 minuten per les
✓ Praktische inzichten die je gelijk kunt gebruiken

Deze en andere trainingen vind je op onze eigen Unravel Academy!

Bekijk alle trainingen
Of lees: Hoe werkt neuromarketing EEG onderzoek?

Neuromarketing Opleiding