030 22 71 937

Neuromarketing

Reclameonderzoek

Actionable Insights

Drukt uw reclame op de koopknop in het brein van de klant?

Drukt uw reclame op de koopknop in het brein van de klant? Welke elementen verleiden klanten het sterkst tot uw merk? En wat zijn juist zwakke punten?

Reclameonderzoek verschaft duidelijke antwoorden op deze essentiële vraagstukken.

Gereedschapskist Reclameonderzoek


Eye Tracking Lees meer

Biometrics Lees Meer

Emotion Recognition Lees Meer

Wij voorspellen reclamesucces

U investeert flink in uw reclamecampagne. Dan wilt u zeker zijn dat deze investering drie dubbel zo dik wordt terugverdiend. U wilt resultaat.

Ons onderzoeksteam analyseert reclame op televisie, radio, print en online met neuromarketingtechnieken die reclamesucces voorspellen. Door het combineren van diepgravende doch comfortabele methoden zoals EEG (hersenactiviteit), Eye tracking, Emotionele gezichtsherkenning en GSR, zijn we in staat te ontdekken wat de klant echt denkt en voelt tijdens het zien van uw advertentie in een natuurlijke omgeving.

Onze grensverleggende technieken leggen de onbewuste responses van uw doelgroep elke seconde naadloos vast. Omdat koopgedrag correleert met specifieke hersenactiviteit, neemt deze techniek onzekerheid over het succes van uw advertentie weg als sneeuw voor de zon.

Neuromarketing reclameonderzoek ontrafelt het antwoord op de brandende vraag die doolt door het hoofd van elk succes-georiënteerd merk: verkoopt mijn advertentie?

Wij maken reclame effectiever

Naast het voorspellen van de algehele effectiviteit van uw commercial, zijn we in staat u precies te wijzen op wat werkt, en wat niet. We leggen zowel de ruggengraat als de achilleshiel van de reclame bloot.

De onderzoeksresultaten kwantificeren stuk voor stuk de specifieke sterke en zwakke punten, en van elementen als muziek, acteurs, voice-overs en tekst tot aan het merk zelf.

Van concept tot eindproduct

Ons reclameonderzoek is toepasbaar op het testen van concepten in de kinderschoenen, tot volledig afgewerkte commercials.

Dit maakt het voor u mogelijk om betrouwbaar de kracht van uw concept te testen en aan te scherpen, direct in de storyboardfase. Of om juist na het filmen het materiaal overtuigend te polijsten voordat het de ether ingaat.
Onze klanten

We mean business with