Gratis Lunch-Webinars vol Insights 🧠

  • Elke woensdag om 12:00 uur een nieuw live lunch-webinar
  • Vol met praktische, evidence-based insights uit neuromarketing en psychologie
  • Inschrijvers ontvangen de opname én uitgeschreven sheets
Je bent met ruim 5100 anderen in goed gezelschap

Eye Tracking Wetten: Hoe we Websites Écht Verwerken 🧠

Een nieuwe webinar! Hij is op 6 juli om 12 uur. Schrijf je in via onderstaande link.

Schrijf me in

De Psychologie van Packaging Redesigns

Een nieuwe webinar! Hij is op 13 juli om 12 uur. Schrijf je in via onderstaande link.

Schrijf me in

Webinars

Branding & Neuromarketing 🧠

We zijn het er allemaal over eens dat branding onmisbaar is om als merk te groeien. Maar welke brandinggerichte activiteiten en metrics zijn werkelijk zinvol om je merk sterker te maken? Wat voor plek neemt een merk eigenlijk in in onze hersenen? Wat zijn de mythes en feiten rondom branding die de psychologie en neurowetenschappen aan het licht hebben gebracht? In dit webinar werpen Tom en Tim een wetenschappelijk perspectief op branding. We bespreken de laatste praktische inzichten uit de psychologie en neuromarketing over branding.

Deze webinar terugkijken? Klik hier om je hiervoor in te schrijven!

Bekijk deze webinar

Webinars

5 Succesvolle Psychologische Technieken voor Minder Energieverbruik 🧠

Zuinig omgaan met energie heeft nog nooit zo hoog op de agenda gestaan als nu. Maar hoe kun je mensen daadwerkelijk stimuleren hun gedrag te veranderen om zuiniger te leven – van zonnepanelen op het dak, tot simpelweg iets korter douchen? Lastig, want gedragsverandering is moeilijk.

In dit webinar bespreken Diede en Tom de laatste praktische inzichten uit de gedragswetenschappen. Ze delen 5 effectieve interventies in gedragsbeïnvloeding. Enerzijds op basis van nudging, waarbij kleine aanpassingen in de omgeving of keuze-context mensen onbewust zuiniger gaan handelen. Anderzijds door communicatiecampagnes, die nog veel te winnen hebben bij het slim gebruiken van principes uit de overtuigingspsychologie.

Deze webinar terugkijken? Klik hier om je hiervoor in te schrijven!

Bekijk deze webinar

Webinars

De Psychologie van Breinvriendelijke Schapinrichting 🧠

Nergens in retail is psychologie zo essentieel als in schapinrichting. Retailers die het juiste product op de juiste plaats zetten, verkopen meer. Maar die ideale schapinrichting blijkt alles behalve een rationele aangelegenheid. We maken de meeste keuzes onbewust; een effectief schap speelt in op ons onbewuste brein.

Hoe verwerken klanten het schap? Welke factoren zijn van invloed op de hoeveelheid aandacht die een product krijgt? Wat bepaalt de optimale assortimentsgroote en hoe kun je keuzestress verminderen? In dit webinar onthullen Tim en Tom de laatste praktische inzichten uit de psychologie en neuromarketing.

Deze webinar terugkijken? Klik hier om je hiervoor in te schrijven!

Bekijk deze webinar

Webinars

De 5 meest gemaakte fouten op webshops 🧠

Veel webshopeigenaren zijn onbewust dief van hun eigen portemonnee.

Zo kunnen onschuldige 'fouten' (bijvoorbeeld in tekst of design) duizenden euro's verschil in omzet betekenen. En dit kan zitten in kleine verschillen – en dan bedoelen we echt klein. Zo zien we bijvoorbeeld dat het aanpassen van slechts 1 (!) woord in een belangrijke zin of call to action al kan leiden tot 10% meer conversie.

Wil jij weten over welk woord we het hier hebben? Kijk dan mee naar weer een nieuw lunch-webinar. Hierin delen Tom & Diede de 5 meest gemaakte fouten die webshops op dit moment veel geld kosten. En uiteraard delen we ook tips en tricks om deze te voorkomen! Schrijf je snel in.

Deze webinar terugkijken? Klik hier om je hiervoor in te schrijven!

Bekijk deze webinar

Webinars

Zo maak je apps breinvriendelijker 🧠

Ons brein is lui. Voor apps is het daarom cruciaal de User Experience (UX) af te stemmen op wat het brein gemakkelijk vindt. Hoe breinvriendelijker een app is ingericht, des te hoger de click-through, gebruikersretentie en conversie. Dat blijkt wel uit een recent onderzoek door Unravel Research voor Pathé: de inzichten uit dit neuro usability onderzoek leidde tot een conversie-stijging van 7%. Ook wist Pathé ook een stijging in Click-Through-Rate van maar liefst 72% te bewerkstelligen.

Welke neuro inzichten hebben tot zulke structureel hoge verbeteringen in click-through en conversie geleid? En wat maakt deze nieuwe vorm van gebruiksonderzoek zo effectief? In dit webinar onthullen Diede en Tom de antwoorden. Vol praktische tips voor iedereen die apps breinvriendelijk wil maken.

Deze webinar terugkijken? Klik hier om je hiervoor in te schrijven!

Bekijk deze webinar

Webinars

Alles over muziek in reclame 🧠

Muziek is één van de meest gebruikte reclametechnieken om de aandacht te grijpen en positieve emoties aan te wakkeren. Maar slaagt muziek er eigenlijk wel in om meer impact voor je campagne te genereren? En welke specifieke factoren spelen een rol in het falen of slagen van muziek?

Bekijk deze webinar

Webinars

De Psychologie van Prijsdynamica 🧠

Alles wordt duurder. Met de torenhoge inflatie van dit moment moet bijna elk product eraan geloven. Voor marketeers is dat geen leuke beslissing. Immers, een duurder prijskaartje gaat met meer prijspijn gemoeid.

Wat is het psychologische effect van prijsverhogingen in ons brein? Hoe kun je een prijsverhoging zo slim mogelijk bepalen en communiceren? En hoe kun je met hersenactiviteit de impact ervan op verkoop voorspellen? In dit lunch-webinar onthullen Tim en Tom de laatste praktische inzichten over de psychologie van prijsdynamica.

Deze webinar terugkijken? Klik hier om je hiervoor in te schrijven!

Bekijk deze webinar

Smaak en smaakonderzoek – de laatste inzichten uit het brein 🧠

Grote kans dat je er wel eens van gehoord hebt: de Pepsi Paradox. Hoewel men in blinde smaaktests aangeeft Pepsi te prefereren boven Coca-Cola, draait deze voorkeur 180° zodra het merk zichtbaar is.

Bekijk deze webinar

Volgende Webinar en Insights?

Wil je het niet missen als er een nieuw webinar wordt aangekondigd? Of wanneer er een nieuwe neuro-insight geplubiceerd wordt?

👉 Schrijf je dan in voor onze (webinar) updates, je bent met ruim 5100 anderen in goed gezelschap.