Skip to main content

MOAward: Onderzoeksbureau van het Jaar 2023           Trotse FD Gazelle '20, '21, '22 én 2023!

+31 (0)30 22 71 937

Online copywriting training: De Psychologie van Copywriting

Opleiding

Online copywriting training: De Psychologie van Copywriting

Veel tekstschrijvers kampen met hetzelfde probleem. 

Ze schrijven goede teksten, maar behalen niet de resultaten die ze willen. Herken jij dit? En wil jij vanaf morgen teksten schrijven die jouw lezers daadwerkelijk overtuigen en aanzetten tot actie? Dan is onze online training “De Psychologie van Copywriting” wat voor jou. 

Hoe grijp je de aandacht van je klant? Hoe zorg je ervoor dat de lezer je boodschap gelooft? En als dit is gelukt, hoe schrijf je jezelf naar dat ultieme doel: een click, sale, attitudeverandering of een onvergetelijke boodschap? Stuk voor stuk vragen waarop we het antwoord vinden in de psychologische wetenschappen. En één voor één uitdagingen die jij leert overwinnen wanneer je start met de online training “De Psychologie van Copywriting”. 

Trouwens, laatst gaven we een - gratis - lunchwebinar precies hierover. We gaven de wetenschappelijke principes prijs achter onweerstaanbare teksten. De copywrintings do's and don'ts en veel meer!

Aangezien je dit blog leest, dachten we dat je deze webinar helemaal mooi zou vinden! Terugkijken kan heel simpel via deze link. Ik ben benieuwd wat je ervan vond!

Hoe ziet de online cursus eruit? 

Iedere tekstschrijver krijgt tijdens het schrijfproces te maken met verschillende uitdagingen. In iedere les van deze online training leer je één van die uitdagingen te tackelen. Zo krijg je antwoord op de volgende vragen: 

Les 1: Hoe kun je psychologie inzetten om effectievere teksten te schrijven?

Les 2: Welke kennis heeft mijn doelgroep al over mijn aanbod en hoe kan ik dit voor mij laten werken in mijn tekst? En daarnaast: welke verlangens en basismotivaties spelen een rol?

Les 3: Hoe zorg je ervoor dat jouw tekst voldoende opvalt, de aandacht grijpt én vasthoudt?

Les 4: Welke psychologische technieken kun je inzetten om de stijl en structuur van jouw teksten te optimaliseren? 

Les 5: Hoe verhoog ik de geloofwaardigheid van mijn boodschap? 

Les 6: Wie wilt jouw lezer zijn? En hoe kan jouw aanbod of boodschap helpen bij het uiten van die identiteit? 

Les 7: Met welke wetenschappelijke technieken kun je de aantrekkingskracht van jouw product in enkele zinnen verhogen? 

Les 8: Hoe overtuig jij jouw lezers van jouw boodschap? Jouw tekst brengt dé oplossing voor hun probleem.

Les 9: Hoe verlaag je mogelijke weerstand bij je lezers? En hoe versterk je het gevoel van autonomie bij hen?

Les 10: Hoe laat je getallen en cijfers voor je werken? Welke afbeeldingen kies je bij je tekst? En is het slim om symbolen of grafieken te gebruiken? 

Les 11: Tijd voor actie: Hoe krijg je je lezers van de bank af en in beweging?

Iedere les zit vol met concrete voorbeelden en schrijfoefeningen. Zo ga je direct aan de slag om jouw copywriting skills naar een hoger niveau te tillen. 

Meer dan 140 tevreden cursisten gingen je voor 

Benieuwd wat andere cursisten zeggen over de training? Meer dan 140 tevreden cursisten volgden al “De Psychologie van Copywriting.” Gemiddeld krijgt de training van hen een 9 en 99% raadt de online training aan aan anderen. Meer reviews lezen? Deze vind je op de cursuspagina 

Nieuwsgierig geworden? Kijk nu de eerste les van de online training: De Psychologie van Copywriting

Nieuwsgierig geworden? Kijk nu de eerste les van de online training “De Psychologie van Copywriting en ontdek of de training ook wat voor jou is!

 

Ben je enthousiast geworden om aan de slag te gaan met het verbeteren van jouw teksten? Start vandaag nog en krijg levenslang toegang tot de inhoud van de online training. Zo kun je de lessen en oefeningen op ieder moment (terug)kijken. Klik hier om naar de cursuspagina te gaan.

Start nu! 

Liever fysiek de training volgen? Bijvoorbeeld met een groep collega’s? Ook dat kan. Laat het ons weten dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden. 

PS Vond je dit blog waardevol en wil je het niet missen als we een nieuwe publiceren?
Schrijf je dan in voor onze updates, je bent met ruim 9.165 anderen in goed gezelschap.

Unravel verscheen eerder in: