Skip to main content

MOAward: Onderzoeksbureau van het Jaar 2023           Trotse FD Gazelle '20, '21, '22 én 2023!

+31 (0)30 22 71 937

Online Reclame Training: Alle psychologische technieken die alle merken en reclamemakers moeten weten

Reclame, Opleiding

Online Reclame Training: Alle psychologische technieken die alle merken en reclamemakers moeten weten

Reclame. Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen. Maar hoe werkt reclame nu eigenlijk? Wat maakt een boodschap effectief? Hoe voorspel en verhoog je het succes van een reclame? Hoe draagt reclame op de lange termijn bij aan een sterk merk? En wat zijn de veelgemaakte fouten die je zeker wilt vermijden?

Op al die vragen liggen heldere antwoorden verscholen in de psychologie en neurowetenschappen. Deze online reclame training brengt dan ook een enorme stapel aan papers en boeken terug tot één training met de meest interessante inzichten.

Daarnaast voeren we bij Unravel wekelijks zelf neuro reclame onderzoek uit voor allerlei merken en bedrijven. Aan de hand van de resultaten van deze onderzoeken diepen we de theorie uit met praktische inzichten. Kortom: een flinke dosis van wetenschappelijk onderzoek, in combinatie met jaren kennis en ervaring uit de reclamewereld samengevat in een praktische training van 7 lessen. 

Na het volgen van deze training ben jij helemaal up-to-date als het gaat om reclame en weet jij precies hoe je de effectiviteit van reclame kunt verhogen. 


Gratis Webinar: Voorspel het succes van je reclame voordat 'ie gemaakt is

Kan een simpele animatie of tekening echt voorspellen wat men uiteindelijk van de strak geregiseerde commercial vindt? Het antwoord op die vraag vinden we in campagnes waarbij we zowel het concept als de uiteindelijke commercial hebben getest. Onze gedrags- en neurowetenschappen onthullen hoe het succes van een reclame van te voren voorspelt kan worden.

In het webinar delen we cases waarin dit het geval is en leer je wat neuro pre-testen je wel én niet vertelt.

De 58 minuten durende webinar is nu terug te kijken!

Bekijk de webinar via deze link <


Inzichten voor iedere reclamemaker en marketeer

Deze training is bedoeld voor iedere leergierige reclamemaker en marketeer die de effectiviteit van reclamecampagnes wil verhogen. Of je nu marketing manager bent die het productieteam aanstuurt of reclamemaker. 

Hoe ziet de online reclame cursus eruit?

De online reclame cursus bestaat uit 7 lessen. Wat we precies behandelen per les lees je hieronder. 

  • We duiken meteen de praktijk in. In Les 1 leer je namelijk de 5 Gouden Regels voor Reclame. Simpele, universele regels die de meest effectieve reclames gemeen hebben. 
  • In Les 2 gaan we kijken naar hoe reclame nu eigenlijk werkt. We nemen afscheid van hardnekkige mythes en kijken hoe reclame kan zorgen voor meer verkoop. En wat dat praktisch betekent voor reclamemakers
  • In Les 3 nemen we verschillende boodschapsstrategieën onder de loep. Het bepalen van de overkoepelende strategie is één van de belangrijkste keuzes bij elke campagne. In deze les leer je welke er zijn, wanneer ze werken en hoe je ze gebruikt
  • In Les 4 gaan we het hebben over de frequentie en timing van reclame. Hoe vaak moet de consument een reclame zien voordat deze werkt? Aan de hand van die vraag gaan we het hebben over de ideale mediastrategie en het effect van de context van omliggende programma’s.
  • In Les 5 gaan we kijken naar hoe we reclame-effectiviteit kunnen voorspellen. Van vragenlijsten tot hersenonderzoek; we werpen een wetenschappelijke blik op alle vormen van onderzoek. Geen verkoopverhaal voor neuromarketing, maar een eerlijk overzicht van alle voors en tegens.
  • In Les 6 leer je hoe je het succes van een reclame kunt verhogen met neuromarketing. Neuromarketing stelt je namelijk in staat om bloot te leggen of er bepaalde elementen in je reclame zitten die het succes ervan belemmeren. In deze les doen we een neuro analyse op bekende reclamecampagnes. 
  • In Les 7 gaan we het hebben over de weg van reclame naar kassa: branding. Want om effectief te zijn moet een reclame in staat zijn om merk geheugen op te bouwen. In deze laatste les leer je alle technieken om door middel van reclame langdurig een plek in het brein te veroveren.

Meer dan 500 tevreden cursisten gingen je voor

Benieuwd naar wat andere cursisten vinden van deze training? Meer dan 500 tevreden cursisten volgden al onze Neuromarketing Reclame Training. Zij gaven deze training gemiddeld een 9.4 en bevelen deze online reclame training aan aan anderen. 

Wil je graag meer reviews lezen? Deze vind je op de cursuspagina

online reclame training alle psychologische technieken die alle merken en reclamemakers moeten weten review 

Benieuwd geworden? Bekijk hier alvast de eerste les van onze online Neuromarketing Reclame training

Om je alvast een sneak peek te geven en een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten, geven we je de eerste les alvast aan je weg. Ontdek of deze training wat voor jou is!

Start nu!

Ben je enthousiast geworden en ben je klaar om reclamecampagnes naar een hoger niveau van effectiviteit te tillen? Start dan vandaag nog met deze cursus en krijg levenslang toegang tot de inhoud van deze online reclame training. Zo kun je de lessen wanneer je maar wilt (terug)kijken. 

Klik hier om naar de cursuspagina te gaan.

PS Vond je dit blog waardevol en wil je het niet missen als we een nieuwe publiceren?
Schrijf je dan in voor onze updates, je bent met ruim 9.165 anderen in goed gezelschap.

Unravel verscheen eerder in: