030 22 71 937

Neuromarketing Cursus Online

Door Tom van Bommel
Persuasion Artist

Neuromarketing wordt meer dan ooit ingezet in marketing en reclame. Enerzijds als onderzoeksmethode, anderzijds als bron van bewezen marketingtechnieken. Daarmee groeit onder marketingprofessionals de honger naar meer kennis over neuromarketing en consumentenpsychologie. Regelmatig krijgen we dan ook de welke neuromarketing cursussen wij aanraden.

Neuromarketing opleidingen

Hoewel er vooralsnog geen academische opleidingen bestaan die zich in naam en toenaam specialiseren in ‘Neuromarketing’ of ‘Consumer Neuroscience’, zijn er diverse wetenschappelijke opleidingen die zich richten op het begrijpen, voorspellen en beïnvloeden van koopgedrag. Deze hebben wij op een rij gezet in een eerder blog: ‘Dit zijn de 6 neuromarketing opleidingen in Nederland’.

Neuromarketing cursussen

Wil je je niet direct voor een jaar vastleggen op een neuromarketing opleiding, maar wel snel bijspijkeren in de basics, de laatste inzichten en succesvolle praktische toepassingen? Dan zijn er diverse korte trainingen en cursussen die je kunt volgen. Op locatie, online of in de vorm van thuisstudie.

Bovenstaande trainingen verschillen sterk van inhoud. Sommige trainingen focussen zich vooral op de biologische werking van het brein, waar anderen het focuspunt leggen op de praktische inzichten die hieruit voortvloeien. Ook het toepassingsgebied varieert: van online overtuigen tot reclamecampagnes. Bedenk dus goed welke onderdelen van neuromarketing jij wilt leren en zoek hier een passende neuromarketing cursus, training of opleiding bij.

Online neuromarketing cursus over effectieve reclame

Wij van Unravel bieden sinds kort vanuit Unravel Academy interessante trainingsmogelijkheden waarmee jij je snel de meest belangrijke inzichten uit neuromarketing eigen kunt maken.

In de ‘Neuromarketing Reclame Training’ leer je in 7 online lessen – elk van TED-talk lengte – de laatste neuromarketingtechnieken en best-practices om jouw reclame-campagnes zo effectief mogelijk te maken. Je ontdekt hierin:

  1. 5 Gouden Regels voor goede reclames die we steeds weer terugzien in onderzoek
  2. Hoe werkt reclame?
  3. Welke boodschapsstrategieën zijn er en wanneer werken ze?
  4. Frequentie en timing van campagnes
  5. Pre-testen: hoe je met neuro de effectiviteit van je campagnes kunt voorspellen
  6. Optimaliseren: hoe je met neuro te weten komt wat je kunt verbeteren aan je commercials
  7. Technieken om een langdurig sterk merk op te bouwen
De cursus is samengesteld en wordt gegeven door Tom van Bommel. Bij elk onderdeel van de cursus stelde hij zich daarbij de vraag: wat had ik absoluut willen weten op dag 1 van mijn eigen carrière in reclame? De cursus tapt uit honderden studies, boeken en onze eigen neuro-onderzoeken – teruggebracht tot wat je écht moet weten over reclame.

Ga naar de online Neuromarketing Reclame Cursus