Skip to main content

MOAward: Onderzoeksbureau van het Jaar 2023           Trotse FD Gazelle '20, '21, '22 én 2023!

+31 (0)30 22 71 937

Neuromarketing Cursus Online

Neuromarketing Cursus Online

Neuromarketing wordt meer dan ooit ingezet in marketing en reclame. Enerzijds als onderzoeksmethode, anderzijds als bron van bewezen marketingtechnieken. Daarmee groeit onder marketingprofessionals de honger naar meer kennis over neuromarketing en consumentenpsychologie. Regelmatig krijgen we dan ook de welke neuromarketing cursussen wij aanraden.

Neuromarketing opleidingen

Hoewel er vooralsnog geen academische opleidingen bestaan die zich in naam en toenaam specialiseren in ‘Neuromarketing’ of ‘Consumer Neuroscience’, zijn er diverse wetenschappelijke opleidingen die zich richten op het begrijpen, voorspellen en beïnvloeden van koopgedrag. Deze hebben wij op een rij gezet in een eerder blog: ‘Dit zijn de 6 neuromarketing opleidingen in Nederland’.

Neuromarketing cursussen en trainingen

Wil je je niet direct voor een jaar vastleggen op een neuromarketing opleiding, maar wel snel bijspijkeren in de basics, de laatste inzichten en succesvolle praktische toepassingen? Dan zijn er diverse korte trainingen en cursussen die je kunt volgen. Op locatie, online of in de vorm van thuisstudie.

Bovenstaande trainingen verschillen sterk van inhoud. Sommige trainingen focussen zich vooral op de biologische werking van het brein, waar anderen het focuspunt leggen op de praktische inzichten die hieruit voortvloeien. Ook het toepassingsgebied varieert: van online overtuigen tot reclamecampagnes. Bedenk dus goed welke onderdelen van neuromarketing jij wilt leren en zoek hier een passende neuromarketing cursus, training of opleiding bij.

Gratis Webinar: "Behavior Driver Model: Altijd Juiste Beïnvloedingstechniek"

Unravel werkt met het Behavior Driver Model. Al ons gedrag is terug te brengen tot een klein aantal drivers. Richt je interventie op de juiste driver, en je verandert gedrag met chirurgische precisie. In dit webinar ontdek je de Drivers binnen dit model, hoe je ermee werkt en praktische voorbeelden van interventies.

Schrijf je nu gratis in voor deze lunch-webinar op woensdag 26 juni van 12.00 tot 12.45

Yes, ik ben erbij (of wil de opname ontvangen) <

Online neuromarketing training over effectieve reclame

Wist je dat we ook onze eigen Unravel Academy hebben? Op de online Academy vind je interessante trainingsmogelijkheden waarmee jij je snel de meest belangrijke inzichten uit neuromarketing eigen kunt maken.

In de ‘Neuromarketing Reclame Training’ leer je in 7 online lessen – elk van TED-talk lengte – de laatste neuromarketingtechnieken en best-practices om jouw reclame-campagnes zo effectief mogelijk te maken. Je ontdekt hierin:

  1. 5 Gouden Regels voor goede reclames die we steeds weer terugzien in onderzoek
  2. Hoe werkt reclame?
  3. Welke boodschapsstrategieën zijn er en wanneer werken ze?
  4. Frequentie en timing van campagnes
  5. Pre-testen: hoe je met neuro de effectiviteit van je campagnes kunt voorspellen
  6. Optimaliseren: hoe je met neuro te weten komt wat je kunt verbeteren aan je commercials
  7. Technieken om een langdurig sterk merk op te bouwen

De cursus is samengesteld en wordt gegeven door Tom van Bommel. Bij elk onderdeel van de cursus stelde hij zich daarbij de vraag: wat had ik absoluut willen weten op dag 1 van mijn eigen carrière in reclame? De cursus tapt uit honderden studies, boeken en onze eigen neuro-onderzoeken – teruggebracht tot wat je écht moet weten over reclame.

Ga naar de online Neuromarketing Reclame Cursus

Online Neuromarketing trainingen

Leer van de oprichters van Unravel Research

✓ Online lessen. Leer waar en wanneer je maar wilt.
✓ Snel en to the point; lessen elk van TED-talk lengte (+/- 20 min)
✓ Praktische inzichten die je gelijk kunt gebruiken

De trainingen van het snelst groeiende neuromarketingbureau van Nederland vind je op onze eigen Unravel Academy!

Bekijk alle trainingen
Of lees: Hoe werkt neuromarketing EEG onderzoek?

PS Vond je dit blog waardevol en wil je het niet missen als we een nieuwe publiceren?
Schrijf je dan in voor onze updates, je bent met ruim 9.165 anderen in goed gezelschap.

Unravel verscheen eerder in: