Skip to main content

MOAward: Onderzoeksbureau van het Jaar 2023           Trotse FD Gazelle '20, '21, '22 én 2023!

+31 (0)30 22 71 937

De Psychologie van Onvergetelijke Brand Assets


Terug naar overzicht alle webinars

De Psychologie van Onvergetelijke Brand Assets

Van Coca Cola’s kenmerkende flesvorm tot Nike's 'Just do it'-slogan - en van Duracell's onvermoeibare roze konijn tot de iconische jingle van T-Mobile.

Brand assets - bekend geworden door marketingexpert Byron Sharp - helpen je om merk langdurig in het brein te verankeren.

Waarom zijn brand assets zo essentieel om merken te bouwen die ons brein onweerstaanbaar vindt? Aan welke voorwaarden moet een goede brand asset voldoen? En hoe kun je meten wat de belangrijkste assets zijn voor jouw merk? > Direct benieuwd naar het meten van Brand Assets? Klik hier om te zien hoe wij dat aanpakken.

In dit lunchwebinar ontdek de laatste praktische ins en outs uit de neuromarketing om je brand assets onvergetelijk te maken.

Wil je trouwens de Brand Asset Quiz doen die je aan het begin van de webinar ziet? Ga dan eerst naar de volgende URL ?. https://ahaslides.com/ASSETQUIZ 

In de tijdlijn van de video zie je ook de hoofdstukken staan, de Quiz duurde 20 minuten, dus die kan je eventueel overslaan.

Klik hier om de Sheets + Toelichting te downloaden (PDF)

Aankomende webinar 👇

"Nudging en psychologie in (deel)mobiliteit"

Slechts 300 plekken beschikbaar, woensdag 24 juli, 12:00 uur

Smaakt dit naar meer 😇?

Neem contact op met Tim (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) om eens te bespreken hoe we dit voor jou kunnen inzetten! (Uiteraard vrijblijvend).

PS Vond je dit webinar waardevol en wil je het niet missen als er een nieuwe aangekondigd wordt?
Schrijf je dan in voor onze updates, je bent met ruim 9.165 anderen in goed gezelschap.

Unravel verscheen eerder in: